fbpx

Поліція затримала прикарпатця, який повідомив про замінування відділення поліції та "Прикарпаттрансгазу"

Суспільство 13:43, 12.12, 2018

Протягом тижня 46-річний чоловік двічі інформував про замінування Богородчанського відділення поліції та Управління магістральних газопроводів "Прикарпаттрансгаз". Правоохоронці оперативно встановили особу чоловіка.

Минулої суботи приблизно о п’ятій годині ранку до Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від 46-річного мешканця району. Він сказав, що двоє невідомих осіб, яких він зустрів у Богородчанах, розповіли йому, що замінували Богородчанське відділення поліції, інормує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Спеціалісти-вибухотехніки обстежили будівлі та прилеглу територію. При перевірці повідомлення виявилося хибним.

Сьогодні, 12 грудня, приблизно о другій годині ночі до чергової частини надійшло повідомлення від того ж чоловіка. Цього разу йому нібито розповіли про замінування Управління магістральних газопроводів УМГ "Прикарпаттрансгаз", що у Богородчанах.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та інші служби. Обстеживши приміщення та прилеглу територію,  вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Правоохоронці опитують заявника. За двома неправдивими повідомленнями слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: