fbpx

Поліція заявила, що встановила особу стрільця, який поранив підприємця у центрі Франківська

Суспільство 14:50, 31.07, 2017

Заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Баб'юк повідомив, що поліція встановила особу стрільця, який сьогодні розстріляв з пістолета в центрі Івано-Франківська автомобіль підприємця Ігоря Гербіна.

Про це Ігор Баб'юк заявив на короткому брифінгу на місці події – на вулиці Шеремети, де стався злочин. Як повідомляв КУРС, молодий чоловік випустив в автомобіль Ігоря Гербіна 6-7 куль.

Ігоря Гербіна доставили в обласну лікарню з вогнепальними пораненнями в руку. Першу допомогу йому надали свідки стрілянини і патрульні.

Поліція встановила, на якому автомобілі був злочинець. 

"Ми розуміємо попередньо, хто був злочинцем. Встановлюємо його місцезнахоження. Попередня причина – неприязні відносини між чоловіками, які виникли через конфлікт", – сказав Баб'юк.

Попередньо правоохоронці кваліфікують випадок як замах на вбивство, вчинений з хуліганських мотивів.

"Є свідки, працюємо, сподіваюся, у короткий термін затримаємо злочинця і він понесе покарання",  сказав Баб'юк.

За інфомраціє прес-служби обласної прокуратри потерпілого госпіталізовано в реанімаційне відділення обласної лікарні.

Донька потерпілого підприємця Інна Гербіна повідомила КУРСу, що підозрюваним у замаху є Михайло Дерещук, більш відомий на прізвисько Дира. Жінка також опублікувала в соцмережах фото підозрюваного і заклик допомогти його відшукати. Відомо, що Михайло Дерещук балатувався до Івано-Франківської міської ради на виборах у 2015 році від партії "Патріот".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: