fbpx

Поляки знімають серіал про тяжкі будні українських заробітчанок у Польщі

Суспільство 19:12, 05.05, 2015

Кіномитці з Варшави розпочали зйомки польського серіалу про пригоди українок.

Зйомками займається "Studio "A", яка зняла популярний у Польщі серіал "Ранчо", повідомляє Wirtualnemedia.pl.

У серіалі, який може мати назву "Дівчата з України" або "Українки", заплановано 13 серій. Частково події розгортатимуться і у Львові. Головні героїні – чотири українки – за сюжетом, уродженки Львова. Звідти вони виїжджають до Польщі, залишаючи у Львові своїх батьків, дітей та чоловіків. Дівчата приїжджають у Польщу на заробітки. Кожна з них зіштовхується з суворою реальністю і кожна має самотужки впоратися з цим.

Продюсер серіалу вирішив, що ідеальним місцем для передачі атмосфери Львова буде Перемишль, де 20-21 квітня відбулися перші зйомки нового польського серіалу.

Серіал знімається разом із польським телеканалом TVP1, тож транслюватиметься він саме на цьому каналі. 

До речі, події в серіалі розгортатимуться із запізненням на півтора року, тобто перші серії розповідатимуть про час задовго до подій Майдану. Так творці хочуть відійти від політики й не торкатися подій на українському Сході.

Сценарій написав Роберт Бруттер, костюми створила Елізабет Радке. У головних ролях – актори Маріан Джіджель, Кшиштоф Стельмажик, Дороті Сегда, Ігнатій Гоголевські, Йосип Павловський, Марта Ліпінська і Маргарет Садовські.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: