fbpx

Помер учасник ''Битви екстрасенсів'' з Тисмениці

Суспільство 17:57, 04.02, 2019

2 лютого помер учасник української версії шоу "Битва екстрасенсів" Андрій Сатаненко з Тисмениці.

Про це на наступний день повідомив його друг, користувач Facebook Олександр Пазілорт Контаністов.

Пізніше смерть Сатаненка підтвердила і його дружина Тетяна Носенко. Порталу "Бізнес. Медіа" вона розповіла, що раніше у її чоловіка виявили неоперабельну пухлину мозку.

"Андрюша був надзвичайно позитивною, чуйною людиною, завжди намагався допомогти і підтримати оточуючих, але для себе він не хотів ні співчуття, ні жалю, тому не виносив це на обговорення громадськості. Величезне прохання не додумувати якихось діагнозів, нещасних випадків і не пов'язувати все, що сталося, із його професійною діяльністю…" – повідомила вона.

Довідка:

Андрій Сатаненко провів дитинство в місті Тисмениця Івано-Франківської області разом із батьками. Майбутній учасник української "Битви екстрасенсів" здобув вищу освіту в Донецькому інституті внутрішніх справ. Під час роботи інспектором ДАІ в Івано-Франківську Андрій почав помічати пов’язані з магією моменти, які допомагали йому в роботі. Ці моменти стали серйозним поштовхом до подальшого вивчення окультних практик, догляду в більш радикальні і темні їх напрямки – Російське чорнокнижництво, дияволопоклоніння.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: