fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Коштовності на 100 тис. злотих: в Польщі затримали подружжя українців, яке під виглядом прибиральників обкрадало помешкання

Коштовності на 100 тис. злотих: в Польщі затримали подружжя українців, яке під виглядом прибиральників обкрадало помешкання

Суспільство 19:40, 08.04, 2018

У Польщі під Варшавою затримали подружжя з України за підозрою у крадіжках та збуті вкраденого. Затриманим інкрімінують крадіжки на понад 100 тис. злотих.

Жінка працювала у поляків прибиральницею і викрадала коштовності, а чоловік здавав їх у ломбард.

Поліція Отвоцького повіту, неподалік Варшави, затримала подружню пару з України, яких підозрюють у крадіжках і збуті вкрадених речей господарів у яких вони працювали. Про це пише Gazeta.pl.

Як зазначається, 37-річну українку і її чоловіка затримали за підозрою у крадіжці та збуті коштовностей і цінних речей щонайменше у чотирьох родин Отвоцького повіту. Встановлено, що жінка викрала коштовностей на загальну суму понад 100 тис. злотих.

Правоохоронці дізналися, що затримана українка наймалася прибиральницею до польських родин і потім викрадала з їхніх помешкань цінну біжутерію, коштовності, гроші і столове срібло. Потім її чоловік здавав викрадені дорогоцінні речі до ломбардів. Під час проведеного обшуку у квартирі, яку винаймали зловмисники, слідчі виявили коштовності, що ймовірно були викрадені зловмисниками у польських родин наприкінці 2017-го – на початку 2018 року.

Також інформують, піше Захід.нет, що затримана українка порушила правила перебування на території Польщі і поліція передала її справу працівникам Прикордонної служби Польщі з метою подальшої депортації до України. Чоловік крадійки також раніше затримувався за нелегальне ввезення сигарет до Польщі. Після звинувачення у контрабанді він так і не сплатив виставленого йому штрафу.

Слідство у даній справі триває, правоохоронці встановлюють кому належить частина знайдених під час обшуку коштовностей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: