fbpx

Понад 148 мільйонів гривень ЄСВ надійшло до бюджету від платників Коломийщини

Економіка 13:37, 20.08, 2014

На Коломийщині щомісячно подають звіти та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування понад 1,7 тисяч платників. З початку року від них надійшло 148,3 млн гривень єдиного внесу на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це розповіла перший заступник Коломийської ОДПІ Мирослава Бундзяк.

Зокрема, з початку серпня платники ЄСВ спрямували до бюджету близько 10 млн грн. Більша частина цих коштів надійшла від роботодавців Коломийщини, які нарахували та сплатили єдиний внесок на суми заробітної плати, винагороди за договорами цивільно-правового характеру, допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Зростає кількість платників, які користуються електронним сервісом для подачі звітності. Зокрема, в липні цього року з 1707 платників, які подали звітність з єдиного соціального внеску, 98% прозвітували в електронному вигляді.

У територіальних органах ДФС нагадують, що звітність з єдиного соціального внеску можна також подати електронною поштою з використанням ключів електронного цифрового підпису або на паперових носіях, завірених підписом керівника. На паперових носіях можливо надавати звітність у разі, якщо кількість застрахованих осіб менше 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: