fbpx

Понад 90% відвідувачів франківського ЦНАПу позитивно оцінюють його роботу

Суспільство 08:13, 07.06, 2017

У травні 4260 відвідувачів Центру надання адміністративних послуг Івано-Франківська, що складає 54% від загальної кількості прийнятих документів (7896), оцінили його роботу за допомогою талона електронної черги.

ЦНАП Івано-Франківська проводить щомісячний моніторинг якості надання адміністративних послуг. Відвідувачі ЦНАП після обслуговування за допомогою талона електронної черги вкидають його у дві ємності "Задоволені якістю обслуговування" та "Не задоволені якістю обслуговування".

Якість надання адміністративних послуг оцінило 1680 відвідувачів. Позитивно оцінило якість надання послуг 1596 відвідувачів, що становить 95%, негативно – 84 відвідувачів (5%).

Якість надання дозвільно-погоджувальних послуг оцінило 1390 відвідувачів. Позитивно оцінило якість надання послуг 1296 відвідувачів, що становить 93%, негативно – 94 відвідувачів (7%).

Якість надання послуг з реєстрації бізнесу та нерухомості оцінило 1190 відвідувачі. Позитивно оцінило якість надання послуг 1083 відвідувачів, що становить 91%, негативно – 107 відвідувачів (9%).

12 громадян висловили свої подяки працівникам ЦНАП м. Івано-Франківська у книзі відгуків та пропозицій.

Відвідувачі ЦНАП також можуть оцінити якість обслуговування та надання адміністративних послуг на офіційному сайті ЦНАП м.Івано-Франківська (www.cnap.if.ua), через сервіс "Он-лайн консультацій" та за допомогою мобільного додатку "Мобільний Івано-Франківськ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: