fbpx

Понад дві тисячі франківців подали пропозиції щодо майбутньої стратегії міста. ВІДЕО

Суспільство 13:32, 28.03, 2017

Презентація майбутньої стратегії Івано-Франківська відбудеться в червні.

Понад дві тисячі іванофранківців подали свої пропозиції щодо майбутньої стратегії міста. Про це заявив міський голова Руслан Марцінків під час зустрічі з громадою у ЗОШ №22, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Мешканців тамтешнього мікрорайону ознайомили із уже реалізованими проектами та перспективними планами. Зокрема, мерія акцентує зусилля на модернізації соціальних закладів, благоустрої доріг та житлових комплексів, транспортній реформі, будівництві сучасних зон відпочинку, спортивних споруд та дошкільних закладів.

Тамтешні депутати більше зосереджені на соціально-побутовому житті виборчого округу. Переймаються облаштуванням прибудинкових територій та дворів. Кажуть, для розвитку одного житлового комплексу чи то цілого мікрорайону важлива безпосередня участь активних мешканців.

Активісти мікрорайону прийшли на зустріч підготовлені. І кожен з власними проблемами. В основному мешканці з’ясовували у чиновників питання, що стосуються побутових умов. А також цікавилися підвищенням безпеки людей під час спорудження нових об’єктів. Стурбовані мешканці і несанкціонованим вигулом собак.

Презентація майбутньої стратегії Івано-Франківська відбудеться в червні. До того часу кожен мешканець міста має можливість долучитися до написання плану розвитку обласного центру. Для цього необхідно заповнити анкету чи звернутися у міськвиконком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: