fbpx

Понад сотня жителів Угорників долучилися до ГО "Новий Івано-Франківськ"

Суспільство 15:52, 20.11, 2017

Громадська організація Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" стала ще більшою. Днями посвідчення членів отримали більш як сотня франківчан та мешканців приміських сіл.

"Вже вкотре в дружній атмосфері ми вручили посвідчення ГО "Новий Івано-Франківськ". Я цього разу мав приємність поспілкуватись із мешканцями приміських Угорників. Ми говорили про мету та місію організації, соціальні програми, які реалізовує благодійний фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ", і, звісно, зачепили найбільш гострі проблеми угорницької громади", – розповів укропівець Віталій Мерінов.

Зокрема, людей цікавило забезпечення комп’ютерами Угорницької школи, придбання костюмів для місцевого хору. Говорили і про дороги.

"Для Угорників нині необхідним є ремонт доріг на бічних вулицях. Бо центральна дорога так-сяк зроблена, але до неї ще треба якось добратись. А то ні пройти, ні проїхати. Особливо у холодні пори року. Нещодавно завдяки активним мешканцям ми змогли самотужки зробити поточний ремонт вулиці Садової. Думаю, що продовжуватимемо в тому ж дусі", – розповідає керівниця Угорницького осередку ГО "Новий Івано-Франківськ" Зоряна Мерінова.

Громадська організація Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" – альтернатива чинній владі. Це об’єднання однодумців, які прагнуть змінити наше місто не на словах, а на ділі.  

"Ми разом працюємо у дуже багатьох напрямках та проектах. І така співпраця приносить результат. Щодня до нас приєднується все більше франківчан. На сьогодні заяви на вступ до ГО "Новий Івано-Франківськ" уже подали майже 12 тисяч людей. Це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку", – додав керівник фракції "УКРОП" в міській раді Володимир Олійник.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: