fbpx

Понівечене тіло 19-річного прикарпатця знайшли біля будинку – суїцид чи вбивство, з’ясовували екстрасенси. ВІДЕО

Суспільство 22:15, 07.03, 2016

У програму "Слідство ведуть екстрасенси" звернулися рідні 19-річного Назара Борща. 5 листопада 2015 року тіло хлопця знайшли біля будинку. Що сталося – ніхто не знає до сих пір. Остання надія сім’ї – ясновидці!

40-річний Володимир Борщ став учасником процедури впізнання останків людського тіла. У чоловіка був шок, коли в обгризеному людському скелеті він упізнав – власного сина Назара, інформує СТБ.

"Язика та ребер не було. Точно також не було й нутрощів і м’язової тканини. Тільки хребет, голі кістки, руки та ноги. Половина голови була вигризена", – розповів шокуючі подробиці упізнання батько Назара Володимир.

19-річний Назар Борщ пішов з дому в ніч з 23 на 24 жовтня 2015 року. Куди й навіщо так раптово пішов хлопець серед ночі – ніхто не знає до сих пір.

Як писав КУРС, тіло Назарія знайшли на околиці рідного села Марківці Тисменицького району.

"5 листопада 2015 року на кільці біля траси випадкові перехожі помітили бродячого собаку, який тяг у зубах людську руку. На місце відразу ж викликали слідчо-оперативну групу з кінологами. У 50 метрах – оперативники виявили обгризений чоловічий скелет. Саме від нього тварини й відірвали руку", – розповіла експерт-криміналіст "Слідство ведуть екстрасенси" Наталія Костильова.

Одна з версій правоохоронців – хлопець вчинив суїцид. Однак родичі у цю версію не вірять, тому що Назар був життєрадісним хлопцем з далекоглядними планами на своє майбутнє. Так що ж тоді сталося з 19-річним хлопцем?

"Немає ніяких ознак того, як він помер. Ніхто цього не знає. У смерті Назара є дуже багато загадок. Тільки люди з надможливостями можуть розкрити цю справу", – каже друг сім’ї Борщ Олександр Гордієнко.

"Йшла змішана інформація. Ми не бачили тіла як такого. Це було щось непізнаване! Кістки …як ніби облиті кров’ю, і все! Ми сумнівалися, чи його це кістки взагалі?" – попрацювавши з фотографією загиблого хлопця, сказала спадкова провидиця Олена Курилова.

"Я бачу дух молодої дівчини. Вона тримає Назара за руку й саме вона забрала його на той світ", – розповіла в ході розслідування ясновидиця з Києва Софія Литвинова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: