fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Поплічники Порошенка понесуть кримінальну відповідальність за маніпуляції зі списками виборців – заява Укропу

Поплічники Порошенка понесуть кримінальну відповідальність за маніпуляції зі списками виборців – заява Укропу

Політика 18:43, 07.03, 2019

УКРОП застерігає поплічників чинного президента України Петра Порошенка утриматися від зловживань службовим становищем і маніпуляцій з виборчими списками. Кожен, хто зважиться на це, понесе кримінальну відповідальність.

Про це сказано в офіційній заяві "Українського об’єднання патріотів".

"Протягом останніх тижнів зафіксовано безліч фактів, коли агітатори президента Порошенка під виглядом працівників установ, що проводять соціальні опитування, навідуються до осель тисяч українців. Спілкуючись з ними, вони збирають персональні дані, паралельно формуючи бази прихильників та противників чинного гаранта", – зауважують укропівці.

У політсилі підкреслюють, що, оскільки відповідальні за формування виборчих списків органи залежні від волі глави держави, то виникає підозра, що українці, налаштовані проти чинної влади, можуть не знайти себе у списках виборців. Особливо це стосується молоді, осіб, які голосуватимуть вперше, а також вимушених переселенців.

Водночас УКРОП закликає кожного виборця перевірити наявність свого прізвища у списках. Як відомо, після 22 березня виборчі списки буде передано для ознайомлення на виборчі дільниці. У виборців буде лише три дні, щоб подати заяву про виправлення інформації, яка міститься в реєстрі. Після 25 березня зміни в реєстрі виборців будуть неможливими.

"Наші спостерігачі та довірені особи кандидата у президенти від УКРОПу Олександра Шевченка моніторитимуть ситуацію, повідомляючи про всі подібні та інші порушення поліцію, а також міжнародні місії спостерігачів. Не дамо Порошенку відібрати право голосу у тисяч українців і продовжити розграбовувати та знищувати країну ще п’ять років!" – підкреслили в "Українському об’єднанні патріотів".

Політична реклама

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: