fbpx

Пораненому бійцю з Прикарпаття Руслану Зваричу під час операції вживили у голову металеву пластину

Суспільство 11:14, 25.06, 2015

Учора медики Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, що у Львові, провели складну операцію і вживили у голову пораненого Руслана Зварича із Яворівки металеву пластину розміром 15х15 сантиметрів.

Про це "Вікнам" повідомила мама бійця Галина Зварич, за словами якої, два дні перед операцією Руслана Зварича не водили у спортзал, щоб він не стомлювався і набрався достатньо сил.

"Молодший син, який доглядає Руслана, сказав, що вчора пройшла операція, яка тривала три години. До вечора Руслан був у реанімації", – зазначила вона.

Наразі боєць уже говорить, упізнає всіх, але має температуру. Проте попереду тривала і дорога реабілітація.

Галина Зварич має намір звернутися до народного депутата Ігоря Насалика з проханням допомогти фінансово. Також вона просить усіх небайдужих людей допомогти її синові одужати. 

Нагадаємо, Руслан Зварич – найважчий поранений на Прикарпатті. Воював у Лисичанську, де підірвався на розтяжці. Про страшну трагедію свідчить вм’ятина на його голові. Знайти бійця АТО, який втратив пам’ять, змогли волонтери за обрубаним мізинцем.

Картковий рахунок для допомоги пораненому Руслану Зваричу: 5168755503157543 (на прізвище Зварич Галина Іванівна (мама Руслана).

Читайте також: Солістка обласної державної філармонії Ольга Яловенко зібрала на власних концертах у США кошти для допомоги Руслану Зваричу

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: