fbpx

Поранений франківський "кіборг" Тарас Кукуляк відновлюється у Львівському шпиталі

Суспільство 08:57, 05.04, 2015

Побратима у військовому госпіталі у Львові відвідав музикант з Франківська, медик-волонтер Мишко Адамчак.

Про це Мишко Адамчак написав на своїй сторінці у Фейсбук. 

"Мій брат-кіборг Тарас Кукуляк впевнено відновлюється після січневого поранення в ДАП. Не могли наговоритись, коли зайшов його провідати. Агов, львів'яни (музики-митці-поети і дівчата)! Навідуйтесь до вояків у військовий шпиталь на Чехова – для них важлива підтримка і спілкування",  закликав він.

Тарас Кукуляк, 27-річний "кіборг" з Івано-Франківськамужньо боронив Донецький аеропорт в складі 80-ої аеромобільної бригади. Він отримав тяжкі поранення  йому вирізали пошкоджену осколком нирку, ушили печінку. У важкому стані Тарас тривалий час перебував у реанімації. сколок пройшов майже через всі органи. Проте слава Богу, що живий. Його рюкзак розірвало на шматки, він дивом вцілів",  розказувала сестра Тараса, коли його рятували в Київському військовому госпіталі.

Після Вінницького шпиталю Тараса Кукуляка перевели до Львова. Звідси, сподівається його родина, Тараса відправлять додому до Франківська на реабілітацію. У всіх шпиталях з пораненим була мама та його дівчина. 

Медик-доброволець Мишко Адамчак, якимй відвідав побратима, підкреслив, що всім пораненим бійцям у шпиталі потрібна увага

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: