fbpx

Поранений Олег Івахнюк стає на ноги: попереду ще одна операція – потрібна допомога

Суспільство 20:48, 17.10, 2016

Для ще однієї операції та реабілітації в Німеччині калушанина Олега Івахнюка, який захищав Україну в складі батальйону "Донбас", потрібно близько 6 тисяч євро.

Про це у соцмережі повідомила волонтерка, яка здійснює супровід Олега Івахнюка на реабілітації за кордоном. Прохання допомогти земляку також поширила прикарпатська волонтерська група "Поранені SOS".

"Потрібно ще трохи допомогти! 

Рік тому поранений Олег відлетів до Іспанії на лікування, допомагали до останнього, і це вдалось зробити, особливо підтримала українська діаспора. 

За цей час подолано страшну інфекцію, вилікувано пролежні та інтенсивна реабілітація, протези… Всього було зроблено дуже багато. Ви не повірите, Олег робить більший прогрес, ніж сподівались, він самостійно може переміститись у ванну, одягнутись, але ще потрібно зовсім трохи від усіх нас (маленька операція та декілька місяців реабілітації, що вартує більше 6000 тис. євро + проживання на квартирі). 

Олег повернеться зовсім іншим, сильним, здоровим, він робить просто неймовірне попри невтішні прогнози від всіх лікарів, він бореться й буде ходити.

Допоможіть!!! Олег вартий цього, ще так трішки – і перемога його – його життя. Він безмежно вдячний кожному за шанс жити і стати на ноги", – написала Єлизавета. 

Проблема в тому, що одна нога залишається викривленою і Олег не може ставати на неї. Лікарі пропонують операцію і обіцяють, що поставлять пораненого калушанина на обидві ноги. 

Приватбанк, 4149 4978 0992 1416 (Івахнюк Олег Петрович). 

Нагадаємо, Олег Івахнюк в липні 2014 року був поранений під Попасною Луганської області – бійці звільняли місто. Тоді калушанин отримав три кулі в стегно. З діагнозом "вогнепальне наскрізне й сліпе кульове та осколкове поранення медіальної поверхні частини лівого стегна, перелом лівої стегнової кістки" перебув понад 15 операцій.

Останній рік перебуває на лікуванні за кордоном – Олег проходив інтенсивний курс лікування та реабілітації в одній із кращих клінік Іспанії.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: