fbpx

Порівняно з іншими регіонами Прикарпаттю обіцяють найбільше коштів на ремонт доріг

Суспільство 20:43, 31.03, 2016

Івано-Франківщина отримає найбільше коштів із державного бюджету на ремонт доріг у порівнянні з іншими регіонами. Ця сума, зокрема, складатиме 461 млн 500 тис. грн. Для порівняння – Дніпропетровська область отримає 395,8 млн грн. Львів’яни, до прикладу, отримають 252,6 млн грн.

Про це на сесії облради повідомив начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак.

Також Василь Буджак поінформував обласних депутатів про розроблену стратегію ремонту доріг, відповідно до якої прикарпатські дороги ремонтуватимуть за європейськими стандартами, інформує прес-служба ОДА.

"У минулому році було розпочато будівництво доріг української частини Єврокарпатського регіону, – повідомив Василь Буджак.  Наразі ремонту потребують близько 90 відсотків автошляхів Прикарпаття. Зважаючи на значні обсяги робіт, преференції під час будівництва та ремонту надаватимуться тим ділянкам доріг, які дофінансовуватимуться за рахунок коштів із місцевих бюджетів".

Окрім того, посадовець розповів про умови утримання та експлуатації автодоріг. Зокрема, він зауважив, що такі послуги надаватимуть компанії, які при будівництві доріг гарантуватимуть їхню якість на десятиріччя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: