fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Порошенко і його технічні кандидати отримали усіх керівників ОВК при перерозподілі квоти кандидатів, які вибули з виборів. ВІДЕО

Порошенко і його технічні кандидати отримали усіх керівників ОВК при перерозподілі квоти кандидатів, які вибули з виборів. ВІДЕО

Політика 10:39, 11.03, 2019

Чинний Президент Петро Порошенко оточив себе технічними кандидатами на пост Президента, щоб отримати якомога більше підконтрольних собі людей в окружних виборчих комісіях (ОВК).

Про це заявив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко.
 

 

"Президент Порошенко настільки панічно боїться втратити владу, що взяв під контроль не лише ЦВК, але й окружні виборчі комісії по всій країні. Для того, щоб кількість підконтрольних йому людей в ОВК була максимальною, він цинічно використовує технічних кандидатів, які не лише вводять виборців в оману своєю присутністю у виборчих бюлетенях, але й несамовито нападають на усіх нових кандидатів, які несуть загрозу цій владі", – заявив Дерев’янко.

Він повідомив, що нещодавно ЦВК розподілила керівні посади в ОВК, що належали п’ятьом кандидатам, які вирішили зняти свої кандидатури з виборів.

"Ми бачимо дуже цікаві результати цього розподілу: Петро Порошенко отримав 12 голів, Володимир Петров – 8 керівних посад, Юлія Литвиненко – 8 посад, інші кандидати не отримали пропорційно керівні посади. Однак згідно з законом ці посади повинні бути розподілені пропорційно між усіма кандидатами!" – підкреслив політик.

Під час програми Романа Скрипіна #Їхтребадебати на телеканалі АТР Дерев’янко запитав у Юлії Литвиненко, яка декларує себе як незалежний кандидат, чому всі її довірені особи є представниками Блоку Петра Порошенка.

"Ви стверджуєте, що ви незалежний політик. Ви закрили всі окружні виборчі комісії і маєте всіх довірених осіб. Скільки у вас є загалом? Назвіть хоча б п’ять", – звернувся Дерев’янко до Литвиненко. Однак вона відмовилась це робити.

«Шуміло Олександр Леонідович є представникам фракції БПП в Київраді, Юркевич Михайло Іванович, депутат Тисменицької районної ради від фракції БПП, Висоцька Людмила Григорівна, помічник народного депутата від БПП, Жилюк Денис Вікторович був керівником Київоблреклами, підприємства обласної державної адміністарціії, до речі які вкрали в мене квартиру, також від БПП", – назвав Юрій Дерев’янко довірених осіб Литвиненко.

"Всі ваші довірені особи є від БПП, у мене виникає питання, чи ви є технічним кандидатом від Петра Порошенка?" – запитав він.

На пряме запитання Юлія Литвиненко не знайшла відповіді. Так само вона не спростувала тези про те, що вона є технічним кандидатом Петра Порошенка.

Юрій Дерев’янко закликав українців об’єднатися і зробити все від себе залежне, щоб вибори в Україні відбулись чесно, а підрахунок голосів був максимально прозорим.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: