fbpx

Порошенко на Прикарпатті ознайомився з ремонтом автомобільної дороги Стрий – Чернівці – Мамалига

Суспільство 19:11, 29.09, 2017

Під час візиту на Прикарпаття Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом виконання ремонту автомобільної дороги Н-10 (Стрий – Чернівці – Мамалига).

Під час огляду Президент зазначив, що розбудова дорожньої інфраструктури у 2017 році є одним із пріоритетів розвитку держави, а на Прикарпатті два роки поспіль успішно реалізовується програма розвитку дорожнього господарства. Глава держави підкреслив, що покращення стану дороги Н-10 є стратегічно важливим не лише для регіону, а й для розвитку добросусідських відносин України з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією.

Главу держави поінформували про стан будівництва та реконструкції доріг в Івано-Франківській області. Зокрема, голова Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак поінформував Президента про реалізацію програми "Розвиток дорожнього господарства Карпатського єврорегіону у 2015-2017 роках".

На ділянці автомобільної дороги Н-10 Стрий – Чернівці – Мамалига проводяться роботи з поточного середнього ремонту ділянки дороги за технологією "холодного ресайклінгу" з подальшим укладанням щебенево-мастичного асфальтобетону. Гарантійний термін експлуатації об’єкта складає 10 років.

Протяжність автомобільних доріг загального користування в Івано-Франківській області складає 4 110,4 км. З них 995,3 км – автомобільні дороги державного значення та 3 115,1 км – місцевого.

Як писав КУРС, Петро Порошенко сьогодні офіційно відкрив на Прикарпатті міст в Драгомирчанах, футбольне поле в Івано-Франківську та завод Leoni в Коломиї.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: