fbpx

Дебати-батл: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Політика 21:01, 07.04, 2019

Кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.

Про це Петро Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу "Україна", пише УП.

Він зазначив, що дискусії щодо форми мають бути припинені: "Маємо перейти до дискусії по суті. А це можливо лише на дебатах".

"Пан Зеленський пропонував стадіон. Переконаний, що стадіон  не найкраще місце для проведення такої дискусії. Але якщо він його вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати  14 квітня, на республіканському (Олімпійському,  ред.) стадіоні  де і запропонував пан Зеленський  чекаю на нього",  заявив Порошенко.

"Думаю, 19 чи 20 година  буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, усі канали, щоб дебати було проведено у місці та в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально щодо країни і виборців",  додав він.
"У випадку неправильного вибору, коли люди помилилися, не знаючи змісту,  програє країна, вона буде позбавлена майбутнього. … Йдеться не про те, які декларації роблять кандидати, а про те, чи достатньо сильним є президент, щоб протистояти діям країни-агресора, боронити державу як президент і головнокомандувач… Бо Путін (президент РФ Володимир Путін,  ред.) хоче слабкого президента, щоб забезпечити собі реванш. Переконаний, що Україна цього не дозволить",  зазначив Порошенко.
Зеленський також поставив умову  здати аналізи на алкоголь та наркотики. Порошенко запропонував це зробити разом.
Вранці 5 квітня учасники другого туру президентських виборів здали аналізи. Володимир Зеленський здав кров у приватній клініціі, Петро Порошенко  у лабораторії НСК "Олімпійський".
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: