fbpx

Порошенко передав прикарпатським рятувальникам ключі від нових пожежних автомобілів

Суспільство 16:20, 10.02, 2017

Прикарпатські рятувальники поповнили автопарк чотирма пожежними автомобілями.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області отримало ключі від чотирьох пожежних автомобілів.

На зустрічі Петро Порошенко відзначив, що цього тижня вдруге зустрічається з рятувальниками.

"Першого разу зустрівся з рятувальниками, які в Авдіївці під кулями рятували, гріли, годували людей. Уся Україна дивилася на них. Особливо коли наметове містечко рятувальників обстріляли із "ГРАДів". Професійно і ефективно в Авдіївці діяли офіцери і солдати 72-ї бригади, які груддю стали на шляху окупантів з Росії, які здійснили десятки штурмів авдіївської промзони. Російські війська застосували усі види артилерії, танки інше озброєння, яке заборонене мінськими угодами. Але наші військові не лише втрималися, але і забезпечили собі кращі позиції. Недарма наші вороги охрестили 72-гу бригаду чорною. А для нас вони світле воїнство", – сказав Петро Порошенко та попросив вшанувати загиблих в Авдіївці воїнів хвилиною мовчання.

Пожежні машини, які отримали рятувальники, – це не подарунок, сказав Порошенко.

"Забезпечення рятувальників пожежними автомобілями – це робота влади. Сьогодні ми поповнюємо автопарк рятувальників за кошти державного бюджету. Перебування тут і спілкування з вами не залишає сумніву, що ми на правильному шляху. І, як я говорив, найгірше вже позаду", – підсумував Глава держави.

Як повідомляв КУРС, Петро Порошенко сьогодні перебуває на Прикарпатті з робочим візитом. У Коломиї Президент відкрив нову поліклініку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: