fbpx

Порошенко побажав молодим франківцям виборювати перемоги лише в спорті, а не на фронті

Політика 15:53, 21.10, 2015

Президент України Петро Порошенко прибув на франківський стадіон "Рух", аби закласти капсулу під будівництво нового футбольного поля і привітати переможців футбольного Кубка президента ФФУ.

Зустріч Петра Порошенка з франківцями на стадіоні розпочалася з двогодинним запізненням.

“Десятки років чекають спортсмени і фани стадіону і своєї команди, яка завойовувала би медалі і в якій грали би франківці. Ми всі мріємо про перемоги, але лише спортивні – у футболі, шахах… Ми зараз наближатися до мети  на іншому рівні співпраця з УЄФА. З новим головою федерації інакше використовуємо кошти. Вирішили: давайте будувати стадіони в обласних центрах, у містах, де їх немає… Так була започаткована програма “Хет-Трик”, – заявив Порошенко.

1

“Щиро радію за Франківськ, бо зусиллями нардепів, зусиллями обласної влади буде зроблено цей стадіон. Зазвичай, президенти не їздять на такі заходи, але я коли почув, вирішив заїхати й потиснути руки молодим спортсменам”, – додав Президент.

Петро Порошенко нагородив переможців змагань на Кубок президента ФФУ.

“Перше, що ми зробили, – зупинили Путіна і продемонстрували, що можемо дати Росії по зубах. Ніколи не було такого патріотизму в Україні. Наші перемоги починаються з перемог у вітчизняній війні 2014-15 року. Бажаю, щоби цим хлопцям і дівчатам доводилося виборювати тільки спортивні перемоги”,  сказав Порошенко.

Порошенко підписав не тільки нагородні вимпели, але й долоньки дітям.

2

Також Президент заклав капсулу на місці майбутнього стадіону зі штучним покриттям.

3 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: