fbpx

Повернення до рідного: прикарпатська письменниця Власта Власенко презентувала книгу "Згарди". ВІДЕО

Суспільство 20:51, 26.02, 2018

Відома прикарпатська письменниця Власта Власенко у місті Надвірна презентувала книгу "Згарди". Таким чином, зізнається авторка, вона запросила земляків у власний світ.

Збірка поезії "Згарди" містить 153 твори. Усі тексти написані літературною мовою з вкрапленнями автентичних слів, які додають поезії глибини.

"Через таку форму своїх творів я хотіла читачеві донести, що не треба їхати і дивитися за іншими. Можливо, й треба, але спочатку треба подивитися, що навколо тебе. Навколо нас багато краси, глибини, і це такий малесенький патріотизм", – переконана письменниця Власта Власенко.

Теплу атмосферу зустрічі доповнили давні друзі письменниці. Активісти партії "РУХ НОВИХ СИЛ" радо допомогли презентувати для надвірнянців книгу "Згарди".

"На світі кажуть: коли музи говорять, то гармати сплять. Зараз так потрібно, аби від тої ненависті спасти людей. Бо людей ділять гординя, гроші, і потрібно духовними речами впливати на них", – ділиться враженнями активіст партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Богдан Бойчук. 

Поява книги "Згарди" має цікаву історію, яка перетворилась у творчу естафету. Івано-франківський поет Богдан Томенчук, отримавши кошти з видання своєї книги "Від слова до слова", передав їх Власті Власенко. Письменниця в свою чергу вже пообіцяла свій гонорар віддати фотографу Руслану Трачу. Для випуску його фотоальбому. До речі, саме його фотографії прикрашають книгу Власти Власенко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: