fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "Повернення Насірова на посаду на фоні зубожіння та масової еміграції населення – це ганьба для України", – Тетяна Пришляк

"Повернення Насірова на посаду на фоні зубожіння та масової еміграції населення – це ганьба для України", – Тетяна Пришляк

Політика 16:33, 12.12, 2018

Неспроможність керівництва держави та косметичні реформи призводять до того, що Україна перетворюється на країну пенсіонерів із мізерною пенсією та бідних.

Таку заяву під час сесійного засідання Надвірнянської райради зробила фракція "ВОЛЯ" партії РНС. Озвучила її очільниця фракції Тетяна Пришляк. повідомляє прес-служба партії.

"Блогодійний Фонд Юрія Дере'янка щороку нагороджує талановитих дітей по усій області. Відповідно до нашого моніторингу, 60% цих молодих людей виїхали за кордон.  Адже свій потенціал неможливо реалізувати через свіжі антиреформаторські дії влади", – зауважила Тетяна Пришляк.

Окім цього, у заяві йдеться і про те, що в Україні залишаються все ті ж олігархічні методи та принципи діяльності, а так звані реформи перетворили українців в зубожілих та обдурених громадян, які змушені шукати роботу за межами України.

"Мова йде про прийняті зміни до податкового законодавства, а саме про оподаткування посилок, вартість яких складає більш як сто євро, затверджені нові тарифи на газ для населення, після яких дохід українців зменшується знову ж таки на кілька сотень гривень, діяльність щодо перевірки підприємців та застосування неймовірних штрафів органами Державної служби України з питань праці, прийняття нормативного акту, який нібито врегульовує ситуацію з автомобілями на іноземних номерах", – йдеться у заяві.

Також фракція "ВОЛЯ" звернула увагу і на те, що вчора українці знову стали свідками яскравого відродження Романа Насірова на посаді глави Державної фіскальної служби, який в попередні періоди роботи своєю діяльністю наблизив країну до боргової ями.

"Ми переконані, що органи державної влади на Прикарпатті мають залишатися на стороні людей. Для збереження нормального клімату  роботи підприємців, навчання та перших кроків роботи молодих українців, державних службовців, життя пенсіонерів та простих сімей ми маємо працювати разом проти діяльності тих, які нібито покращують ситуацію в країні",  переконані депутати.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: