fbpx

"Повернутися до донечки": 29-річна франківчанка потребує допомоги у боротьбі з раком крові

Суспільство 17:28, 23.02, 2017

Франківчанка Тетяна Черних мужньо долає етапи лікування гострої лейкемії задля того, щоби повернутися до 7-річної доньки Поліни. Дівчинку вона виховує сама.

"Складна ситуація змусила мене просити підтримки і допомоги, – звертається до всіх небайдужих хвора Тетяна Черних.  29.04.2016 р. поставили страшний діагноз: Гостра лімфобластна лейкемія (рак крові). Жахливий удар. Страшна хвороба забирає сили і великі кошти щодня. З 06.05.2016 р. я перебуваю на лікуванні в обласній лікарні Івано-Франківська, у відділенні гематології. 

Я сама виховую 7-річну донечку Полінку, і мені дуже прикро, що я не можу бути зараз поряд з нею. Завдяки підтримці рідних я не здалась і дуже хочу побороти цю недугу, щоб бути поряд з донечкою.

Вартість одного курсу хіміотерапії становить приблизно 100 тис. грн, а таких курсів потрібно 6, а потім ще пересадка кісткового мозку вартістю 150 тис. доларів (приблизно 4 млн грн). Дякувати Богу, я пройшла вже 3 курси хіміотерапії з допомогою від небайдужих людей – мешканців Івано-Франківська і області.

Я не хочу і не можу здаватись в цій боротьбі, адже на мене вдома чекає моя єдина донечка Полінка. Кожен день мого лікування потребує великих коштів, яких ні у мене, ні у моєї сім'ї немає. Дуже прошу Вас зрозуміти і допомогти. Сподіваюсь на Ваше милосердя, бо без добрих людей нам не назбирати коштів.

Безмежно вдячна Вам за кожну Вашу пожертву. Впевнена, що спільна матеріальна допомога, поєднана із щирою молитвою до Господа Бога допоможуть мені подолати цей нелегкий шлях і повернутися здоровою до своєї донечки, яка дуже чекає на мене".

Телефон матері 0975923795 Черних Єлізавета Петрівна

Або можна звертатися до волонтерів організації "Територія добрих справ", зокрема Наталії Перцович. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: