fbpx

"Повертатися до Франківська завжди приємно", – Сергій Притула

Стиль життя 12:31, 01.10, 2017

Відомий український шоумен Сергій Притула у суботу, 30 вересня, привіз до Івано-Франківська своїх "вар’ятів" з новою програмою. Попередній їхній візит до міста був у лютому цього року.

Перед виступом Притула ще встиг завітати на радіо "Західний полюс" до Ліки Кондратової на "Джем-сейшн", пише "Репортер".

Так, за словами Сергія, одною з головних проблем популярних артистів є настільки щільний графік, що іноді можна загубитися в назвах міст і геть усе переплутати. Наприклад, одна з російських груп багато років тому привітала тернополян “Добрий вечір, Тірасполь!” і потім дивувалася, чому їй не аплодують…

"Старші колеги по цеху, які мене вчили, навіть радили ставити на монітор на сцені папірчик з назвою міста, – сміється Притула. – Але, звісно, у Франківську з нами такого цирку не може бути в принципі, бо це мій якийсь 1500-й візит, сюди завжди приємно повертатись, і в мене немає тут жодних проблем з ідентифікацією".

Взагалі, якщо подивитись на концертні майданчики і гастрольну активність, каже Сергій, то, навіть зважаючи на важкий стан економіки в Україні, усе виглядає не так страшно, як показують по телевізору. І таке стосується не лише концертів.

1

"Якщо пройтися по центру Тернополя десь о третій дня, коли вже всі бізнес-ланчі мали б закінчитись і люди мають бути на роботі, – говорить Притула, –  то видно, як казали мої знайомі, усе – very busy, тобто все страшенно зайнято, а офіціанти збиваються з ніг. Тут, певно, можна згадати одну філософію, яку я не поділяю і ніколи не зрозумію: "Нащо мені йти на роботу і корячитися за 150 євро, якщо мама вишле мені з Італії 400?" Це біда, та, на жаль, величезний прошарок молоді живе саме за таким принципом".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: