fbpx

"Поясни або звільняйся", – нардепи "Самопомочі" закликали прикарпатців зіграти з посадовцями у гру

Політика 14:45, 01.04, 2017

Блокада торгівлі з ОРДЛО триває, а найбільшим агентом ФСБ в Україні є корупція, каже нардеп Єгор Соболєв.

Про це сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську говорили народні депутати України Єгор Соболєв та Семен Семенченко, а також координатор Штабу блокади Анатолій Виногродський.

"Залізничні переходи з окупованою територією як були, так і залишаються перекриті. На сьогодні мобільні групи контролюють виконання рішень РНБО. Тобто ми нікуди не пішли і нікуди не збираємося йти", – заявив Анатолій Виногродський.

Нардеп Семен Семенченко подякував депутатам обласної, районної та міських рад, які підтримали блокаду.

"Найближчим часом для всіх є багато роботи щодо зменшення впливу російських олігархів на економіку України, щодо позбавлення залежності від російських підприємств у банківській сфері та щодо боротьби з політичною окупацією. Блокада продовжується далі", – зазначив Семен Семенченко.

За словами Єгора Соболєва, блокада показала, наскільки українська економіка і політика далі залежать від агресора, наскільки російські олігархи тримають в заручниках усю державу, в тому числі парламент та уряд.

"Проти них є одна зброя, зроблена Євромайданом, яка називається е-декларації. І дуже важливо, щоби ми не дозволили цю зброю вибити з рук суспільства,  закликав Соболєв.  Я пропоную жителям Івано-Франківщини зіграти з усіма посадовцями області в дуже просту, але важливу гру  "Поясни або звільняйся".

Він додав, що сам показав приклад і пояснив задеклароване майно. Так само повинні вчинити чиновники, прокурори, судді.

"Відкритість власності має обернутися на відповідальність, і тоді російський вплив, російська присутність, російський контроль, в тому числі над українською політикою, буде підірвано. Бо головний агент ФСБ в Україні – це корупція", – завершив Єгор Соболєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: