fbpx

"Познайомилися у заводському автобусі": до Дня Валентина на ВО "Карпати" розповідають історії кохання

Стиль життя 18:05, 12.02, 2019

Напередодні Дня закоханих ДП ВО "Карпати" публікує історії про пари, які на підприємстві познайомилися, закохалися та одружилися.

Сьогодні історія про Христину Галайкевич та Дмитра Дмитріва, які працюють в’язальниками схемних джгутів у цеху №3.

Дмитро пригадує, запримітив Христину у заводському автобусі, яким вони разом їздили на роботу. Каже, перший крок до знайомства зробив сам, просто залишив в автобусі поряд із собою місце для неї. Так молоді люди офіційно познайомилися.

Дмитро каже, довго не чекав, щоби призначити перше побачення. Молоді люди домовилися зустрітися в Івано-Франківську біля фонтана, проте Дмитро на побачення не прийшов. А ображена дівчина поїхала додому.

Після того Дмитро взяв таксі та поїхав шукати кохану до її рідного села, хоча знав тільки приблизно, де вона мешкає. У селі перетелефонував Христині і запропонував їй зустріч на зупинці. При зустрічі молоді люди випили трохи вина, і Дмитро повіз дівчину до себе додому.

"З першого побачення поїхала до нього додому і там знаходжусь по сьогоднішній день", – розповіла Христина.

Так молоді люди прожили шість місяців, а потім відгуляли весілля. Завтра вони відзначатимуть першу символічну дату в історії їхнього кохання – рік із часу знайомства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: