fbpx

Фільм "Позивний Бандерас" відібрали до участі у Міжнародному кінофестивалі у Лондоні

Культура 18:13, 02.01, 2019

Створений за підтримки Держкіно фільм "Позивний «Бандерас»" змагатиметься за перемогу у London IFF 2019 одразу у трьох номінаціях: "Найкращий фільм іноземною мовою", "Найкраща операторська робота у стрічці іноземною мовою" та "Найкращий виконавець головної ролі у стрічці іноземною мовою".

Про це повідомляє Держкіно на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

Проект воєнного детективу "Позивний «Бандерас»" від компанії "Три-Я-Да продакшн" став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно та отримав 19 млн 565 тис. грн державного фінансування (50% від загальної вартості виробництва стрічки).

"Позивний «Бандерас»" розповідає про групу українських контррозвідників, які восени 2014 року намагаються запобігти диверсії у зоні АТО. Режисером фільму є Заза Буадзе, сценарій написано Сергієм Дзюбою спільно з Артемієм Кірсановим за мотивами щоденників нацгвардійця Сергія Башкова з позивним "Індіанець" та розповідей воїнів АТО. Оператор-постановник – Олександр Земляний, головну роль у стрічці виконав Олег Шульга.

Нагадаємо, в Івано-Франківську фільм презентували у жовтні 2018 року.

А розмову із режисером фільму Зазою Буадзе в проекті  #ЙОd дивіться на КУРСі – говорили про кіно, війну і нове українське кіно про війну. А ще про Україну і Грузію, політику і культуру, досвіди і сподівання. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: