fbpx

Від курток до шкарпеток: франківських муніципалів одягнуть за бюджетні кошти на понад мільйон гривень

Суспільство 09:31, 31.10, 2018

Комунальне підприємство "Муніципальна варта" оголосила тендери на закупівлю літнього та зимового одягу для своїх працівників на загальну суму 1,2 млн грн.

Вчора, 30 жовтня, КП "Муніципальна варта" оголосила два тендери на закупівлю форменого одягу – зимового та літнього. Очікувана  вартість зимового вбрання – 700 тисяч гривень, літнього – 500 тисяч гривень.

На зиму для муніципалів місто збирається закупити по 75 курток, кітелів, штанів, кашне, бейсболок, комплектів термобілизни, а також пар зимового взуття, рукавиць і навіть шкарпеток.

На літо "Муніципальній варті" куплять 100 курток, 50 штанів, флісових шапок, бейсболок, ременів і черевиків та 140 футболок.

Тендери на закупівлю форменого одягу "Муніципальна варта" оголошує вже втретє. Попередні два не відбулися через відсутність учасників.

Відзначимо, що штат "Муніципальної варти" сьогодні становить 80 працівників. Місячний фонд заробітної плати – 482,5 тис. грн. Зокрема, начальник підприємства отримує зарплату 15 тисяч гривень.

"Муніципальна варта" в Івано-Франківську займається боротьбою з нелегальним продажем алкоголю, з нелегальною вуличною торгівлею, допомагає рятувальникам та поліції, охороняє комунальну власність, матчі ФК "Прикарпаття" і навіть рятує котів. Мабуть, однією з найважливіших і найбільш резонансних справ "Муніципальної варти" останнім часом стала боротьба проти нелегальних заправних станцій в Івано-Франківську. Протягом 2017 року з міського бюджету на "Муніципальну варту" витратили 7,3 млн грн.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: