fbpx

Працівники "Даноші" будують оборонні споруди на Донеччині

Суспільство 16:01, 28.05, 2015

Працівники прикарпатського підприємства відгукнулись на заклик взяти участь в будівництві фортифікаційних споруд в місті Костянтинівка Донецької області. Компанія надала будівничим матеріальну підтримку.

Про це повідомила керівник відділу зовнішніх зв’язків та розвитку ТзОВ "Даноша" Любов Богачевська, інформують Вікна.

На сесії міської ради до військового комісара об’єднаного Калусько-Рожнятівського військового комісаріату звернувся депутат Ярослав Кущак. Депутат намагався з’ясувати, за якими принципами військкомат проводить мобілізацію. На одному із калуських підприємств працівники військкомату вручили повістки власнику, головному бухгалтеру та інженерно-технічному персоналу. Підприємство – на грані закриття.

Журналісти поцікавилися, яка ситуація на інших підприємствах Калущини. 

"На сьогодні 13 працівників "Даноші" мобілізовані,  розповіла Любов Богачевська.  Крім того, деякі з наших працівників проявили ініціативу та відгукнулись на заклик взяти участь в будівництві фортифікаційних споруд в м. Костянтинівка Донецької області. Сьогодні вони перебувають там, а компанія, зі свого боку, надала усю необхідну підтримку: обладнання (бензопили, пальне, мастило, інструмент), продукти харчування, туристичне спорядження (намети, спальні мішки)". 

Вона запевнила: компанія оновлює списки працівників та надає їх у військові комісаріати.

Крім того, підтримує добровільну ініціативу людей: за працівниками "Даноші", які пішли до війська, зберігається робоче місце, а заробітна платня нараховується за кожен робочий день.

Також ТзОВ "Даноша" як додаткову соціальну перевагу надає можливість працівникам отримувати свинину за пільговою ціною. Це м’ясо доставляють сім’ям працівників, які служать у зоні війни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: