fbpx

Працівники господарського суду привітали з Миколаєм сиріт і дітей з обмеженими можливостями

Суспільство 11:29, 19.12, 2016

Напередодні Миколая судді та працівники господарського суду Івано-Франківської області стали хорошими помічниками святого Миколая і придбали подарунки для діток-сиріт з Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей з села Мединя Галицького району.

Так, для діток з Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей (с. Мединя) передали різні смаколики: цукерки,  різні види печива. Також придбали продукти та речі, яких не вистачає дітям (рис, гречку, крупи, махрові рушники для тіла, колготи, шкарпетки, рідке мило, зубні пасти, миючі засоби, засоби для миття посуду, порошок для прання, інші засоби гігієни), інформує прес-служба господарського суду Івано-Франківської області.

Усі дарунки, що зібрали працівники господарського суду Івано-Франківської області для діток, передали керівництву закладу.

"На жаль, в Україні є ще багато діток-сиріт та діток з обмеженими можливостями, котрі також часто залишаються без батьківської опіки. Жодні подарунки та слова не замінять цим дітям любові батька та матері. Однак за їхню щиру й наполегливу молитву святий Миколай часто обдаровує їх новою родиною і батьківською любов'ю. Та все-таки у наших силах зробити життя таких діток хоча б трішки щасливішим та комфортнішим. Тим паче, що святий Миколай дуже радіє, коли щирі люди, котрі люблять дітей, допомагають йому в доброму ділі", – йдеться в повідомленні прес-служби господарського суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: