fbpx

Працівники культури Прикарпаття зібрали понад 2 мільйони гривень для учасників АТО

Культура 15:35, 19.08, 2014

Митці і працівники культури Івано-Франківщини долучилися до допомоги Збройним силам України і зібрали для учасників АТО понад 2 млн. гривень. Про це повідомив начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак.

Також Федорак повідомив, що заслужені артисти України, прикарпатці Володимир Коваленко та Володимир Пушкар виступали перед військовими. Солістка обласної філармонії Оксана Романюк та провідні акторки Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. І. Франка Галина Баранкевич та Олеся Пасічняк взяти творче шефство над Львівським військовим госпіталем.

Крім того, сказав начальник управління культури ОДА, Володимир Коваленко разом з друзями-музикантами зробили концерт для міліцейського батальйону "Івано-Франківськ", коли його відправляли в зону АТО.

"Це була колосальна емоційна підтримка. Тому що перед тим семеро міліціонерів загинули в зоні АТО і були похорони за похоронами. Перед черговою відправкою земляків цей концерт підняв їхній дух і укріпив їхню духовну силу", – сказав Володимир Федорак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: