fbpx

Правоохоронці батальйону "Івано-Франківськ" повернулися із зони АТО

Суспільство 21:13, 31.03, 2017

Загін прикарпатських правоохоронців повернувся зі службового відрядження із Донеччини, де впродовж двох місяців виконував бойові завдання Центру антитерористичної операції.

Про це у Фейсбуку повідомив начальник головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Прибулі 35 бійців ділилися враженнями з друзями, колегами та з неабиякою радістю обіймали дружин та дітей, яких не бачили два довгих місяці.

"За цей період, впродовж лютого і березня, наші хлопці чергували на блокпостах, розшукували злочинців та виконували завдання Центру антитерористичної операції, за що керівництво Донецької поліції знову відзначило нас цінними подарунками, грамотами та подяками", – сказав командир загону Микола Іванишин.

Начальник УПД ГУНП в області Микола Іваницький прокоментував приїзд хлопців та зауважив, що зустрічати працівників з відрядження набагато приємніше, ніж проводжати.

"Коли їдуть – тривога на душі, незважаючи на те, що уже звикли. Зустрічати молодих, здорових, правда, втомлених – це справді радість, і ми дякуємо їм за мужність, міцний гарт і силу волі".

За добросовісне виконання службових обов’язків, проявлений патріотизм та мужність прибулих працівників нагородили грамотами та подяками відповідно до наказу начальника ГУНП в області полковника поліції Віктора Шкутова, а також, що надзвичайно приємно, кільком із них присвоїли чергові знання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: