fbpx

Правоохоронці переходять на посилений режим роботи

Політика 17:04, 14.11, 2015

У зв'язку з терактами у Парижі, які сталися вночі з 13 на 14 листопада, з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні на наступні два тижні правоохоронні структури переходять на посилений режим роботи.

Про це йдеться у заяві міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Аваков зазначив, що відповідно до рішень, прийнятих на координаційній нараді під головуванням Президента України, ключові об’єкти інфраструктури (аеропорти, вокзали, автостанції, метрополітени, траси та мости державного значення, об’єкти військово-промислового комплексу тощо), дипломатичні установи, місця масового скупчення людей переводяться на посилений режим охорони.

Для гарантування безпеки задіяно весь особовий склад органів внутрішніх справ (Національна поліція, Національна гвардія, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Державна прикордонна служба).

"Хочу закликати громадян з розумінням ставитись до вимог представників правоохоронних структур щодо перевірок документів та автотранспорту. Прошу вас утриматись від дій, які можуть бути використані деструктивними силами та спровокувати загрозу громадській безпеці. Закликаю вас бути пильними та негайно інформувати правоохоронні органи (найближчого правоохоронця або за телефоном 102) про осіб, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру, та підозрілі предмети", – йдеться у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: