fbpx

Правоохоронці радять, як убезпечити своє авто від викрадачів

Суспільство 18:14, 02.04, 2016

Правоохоронці вважають, що якщо дотримуватись профілактичних заходів, то зменшиться ризик викрадення автомобіля.

Щоб уникнути угону, для паркування слід вибирати добре освітлені місця, де зазвичай велелюдно. Не потрібно паркувати автомобіль біля розважальних закладів, кафе або спортивних залів: викрадачі зрозуміють, що автовласників не буде тривалий час.

Чим більше рівнів захисту встановлено на транспортному засобі, тим більше часу і зусиль знадобиться викрадачеві для того, щоб відключити їх. Найкраще ставити на автомобіль охоронні системи різних видів, наприклад, комбінувати електронні засоби захисту і механічні.

Не слід повідомляти викрадачеві інформацію про те, яка охоронна система встановлена ​​на автомобілі, тому краще утриматися від наклеювання на скло логотипу встановленої сигналізації.

Регулярно потрібно перевіряти стан замків на дверях, багажнику і капоті, а також справність сигналізації. При придбанні не нового автомобіля краще поміняти встановлену попереднім господарем сигналізацію і врізати нові замки.

Залишаючи автомобіль навіть на короткий проміжок часу, завжди потрібно виймати ключ із замка запалювання.

Якщо ж ваш транспортний засіб все-таки викрали, слід негайно звернутися до правоохоронців. Адже чим швидше звернутися, тим швидше будуть зорієнтовані поліцейські наряди і у викрадачів буде менше шансів сховати викрадений транспортний засіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: