fbpx

Знайшовся винуватець смертельної ДТП в Отинії, який залишив "БМВ" і втік: сьогодні чоловіку оберуть запобіжний захід

Суспільство 13:55, 02.07, 2018

У смертельній аварії підозрюють Віктора Корягіна, відомого також як "валентинівський стрілець", який 14 лютого 2013 року в нічному клубі Івано-Франківська вистрелив у голову 18-річній студентці. Корягін вийшов з в'язниці достроково.

Як повідомляв КУРС, 30 червня в Отинії Коломийського району BMW Х5 врізався у "Daewoo Lanos". Водій "Lanos" помер на місці, пасажир із важкими травмами доставлений до Івано-Франківської обласної лікарні.

У прес-службі Національної поліції в Івано-Франківській області повідомляють, що водій BMW Х5, рухаючись дорогою "Стрий – Чернівці", у селищі Отинія під час обгону зіткнувся із "Daewoo Lanos", який повертав ліворуч. Після ДТП водій BMW Х5 втік, залишивши машину.

Правоохоронці з'ясували, що керував BMW Х5 33-річний мешканець Івано-Франківська. Його розшукували.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За інформацією КУРСу, за кермом "BMW" був Віктор Корягін, відомий в Івано-Франківську як "валентинівський стрілець". Сьогодні з Корягіним працювали слідчі, вирішується питання оголошення йому підозри і обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, 14 лютого 2013 року в нічному клубі "DJ Cafe" Корягін вистрілив у голову 18-літній студентці Вікторії Пилипів. Корягін переховувався від правоохоронців майже два місяці. Його затримали аж 7 квітня 2013 року у Львові.

13 вересня 2013 року Івано-Франківський міський суд визнав Віктора Корягіна винним у замаху на вбивство з хуліганських мотивів та призначив 10 років позбавлення волі.

У грудні 2016 року Івано-Франківський міський суд "у зв’язку з нововиявленими обставинами" переглянув вирок Корягіну від 30 вересня 2013 року та призначив нове покарання – 7 років позбавлення волі. Згодом Корягін був звільнений з в'язниці достроково. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: