fbpx

Правоохоронці "тероризують" мешканців виборчого округу №85, бо ті "неправильно" проголосували

Суспільство 19:50, 21.07, 2016

Мешканці сіл виборчого округу №85 (Калуський, Рогатинський та частина Галицького району) повідомляють, що в селах працюють цілі "бригади" оперативників Поліції та СБУ з Івано-Франківська, які отримали завдання пошуку можливого фактажу для того, щоб поставити під сумнів результати виборів 17 липня у виборчому окрузі.

"Не розуміємо, що відбувається, це якийсь справжній терор! Люди проголосували, зробили свій вибір. І от влада починає тероризувати мешканців села. Виглядає, що це якась помста влади виборцям за те, що вони "неправильно" проголосували?" – діляться враженнями мешканці одного із сіл Рогатинського району, пише Фіртка.

Як відомо на довиборах до Верховної Ради України минулої неділі несподівано для влади переміг висуванець "Українського об'єднання патріотів-УКРОП" Віктор Шевченко. Він на 1,5 відсотки (або на близько 800 голосів виборців) переміг Сергія Насалика – висуванця провладного "БПП "Солідарність", брата міністра енергетики Ігоря Насалика.

Несподівана поразка стала справжнім шоком для влади. Проте вона була змушена визнати результати волевиявлення виборців. І от зараз всі зусилля правоохоронної систреми, як виглядає, кинуті на пошук аргументів, щоб поставити під сумнів результати виборів.

Зауважимо, що на час прийняття рішення від суб'єктів виборчого процесу до Окружної виборчої комісії не поступало жодних скарг. Понад те, всі члени ДВК, спостерігачі підписали всі відповідні протоколи без зауважень, в тому числі всі представники від "БПП "Солідарність".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: