fbpx

Затримали прикарпатця, який здавав у сексуальне рабство дівчат із малозабезпечених родин

Суспільство 14:47, 25.07, 2018

28-річний уродженець Прикарпаття давно виїхав за кордон і шукав в Україні через соцмережі дівчат із малозабезпечених родин.

Міжнародний канал торгівлі людьми перекрила чернівецька поліція. Організатора затримали, нині він у слідчому ізоляторі, інформує 5 канал.

28-річний уродженець Прикарпаття давно виїхав за кордон і шукав в Україні через соцмережі дівчат із малозабезпечених родин. Пропонував їм заробіток в Італії. Допомагав зробити документи та навіть видавав аванс – по 500 євро.

Однак, заміть достойної роботи, на жінок чекало сексуальне рабство. Жертвами експлуатації стали дівчата з Чернівецької, Тернопільської та Івано-Франківської областей. Поліцейським вдалося запобігти виїзду за кордон чотирьох жінок.

Організатора злочинної схеми видала Україні Італія. Його затримали в аеропорту Бориспіль, щойно той прилетів.

"Вербував за допомогою мережі інтернет, через "вайбер", "ватсап", "скайп". Пропонував легкий заробіток, умови проживання. На сьогоднішній день йому оголошено підозру, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Даний злочин відноситься до тяжких. Санкція статті передбачає покарання від 5 до 12 років позбавлення волі", – повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ НП в Чернівецькій області Ігор Єремій.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: