fbpx

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження у зв'язку зі смертю жінки, під ногами якої обвалився балкон

Суспільство 13:54, 07.07, 2018

Сьогодні, 7 липня, ховають пенсіонерку, під ногами якої обвалився балкон, Ніну Петрикій. Сьогодні їй виповнилось би 88 років.

Як писав КУРС, зранку 5 липня обвалився балкон на третьому поверсі по вулиці Січових Стрільців, 16. У цей час на балконі стояла 87-річна жінка. Жінку з переломом ноги та підозрою на перелом ребер госпіталізували до обласної клінічної лікарні. Вчора жінка померла в лікарні через пробиту легеню, зміщення хребців та внутрішню кровотечу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Йдеться про службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 2 до 5 років. Сьогодні правоохоронці вивчають документацію домоуправителя будинку та договори, які укладені із мешканцями будинку, йдеться в сюжеті Каналу 402.

Балансоутримувач будинку компанія "Балтія-Сервіс".

Нагадаємо, у березні 2017 року ініціативна група "Врятуймо спадок Єґера" звернулася до депутатів міської ради, щоби врятувати пам'ятку архітектури на Січових Стрільців, 16 від повної руйнації. 

Більше про будинок та історію його неординарного власника читайте тут: Станиславівські оголошення: відвідайте "електричний театр" "Олімпія" в пасажі Єґера

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: