fbpx

Правоохоронці забезпечують безпеку дітей з Донеччини, які приїхали на Різдво в Карпати

Суспільство 11:50, 08.01, 2015

Понад тисячу школярів зі східних та південних областей України протягом тижня перебуватимуть на Івано-Франківщині. Щоб ці канікули запам'яталися їм лише цікавими поїздками та розвагами і пройшли без прикрих випадків, дбають працівники міліції.

Зокрема, у Надвірнянському районі вже кілька днів відпочиває 101 дитина з Артемівського району Донецької області. Школярі віком від 10 до 17 років живуть у родинах місцевих мешканців, тож мають можливість, як мовиться, на власні очі побачити, як у гірському районі відзначаються Різдвяні свята. Разом з однолітками вони долучаються до колоритних традицій та звичаїв, якими славиться Гуцульський край, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Перебування на Прикарпатті для юних гостей насичене цікавими поїздками та екскурсіями, у яких їх супроводжують правоохоронці та працівники відповідних органів місцевої влади. Приміром, вже за кілька днів діти з Артемівська встигли відвідати місто Яремче та оглянути визначні місця Надвірнянщини, в тому числі й стародавні місцеві церкви та музеї, побували у туристичному комплексі Буковель.

Працівники підрозділів кримінальної міліції у справах дітей під час зустрічей з дітьми проводять виховні бесіди, метою яких є профілактика правопорушень як самими відпочивальниками, так і запобігання вчиненню злочинів щодо них. Наразі відпочинок школярів зі східних та південних областей на Івано-Франківщині проходить спокійно і без неприємних трафунків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: