fbpx

Правоохоронці затримали чоловіка, який сьогодні "мінував" міст через Бистрицю. ФОТО

Суспільство 18:38, 11.07, 2017

Сьогодні о 13:25 годині до чергової частини поліції зателефонував невідомий та повідомив про те, що замінував міст через річку Бистриця-Солотвинська, що в селі Пороги Богородчанського району.

На місце події одразу ж виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної, кінологічної служб та працівники МНС. Експерти-вибухотехніки обстежили міст та прилеглу до нього територію. Але вибухівки не знайшли, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час розшукових дій псевдомінера було затримано. Ним виявився 48-річний житель району, якого раніше притягували до відповідальності за "мінування".

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. 

За фактом неправдивого замінування Богородчанським ВП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: