fbpx

Правоохоронці затримали іванофранківця, котрий збував амфетамін

Суспільство 14:59, 22.07, 2014

28-річного іванофранківця, котрий в обласному центрі налагодив підпільну мережу з продажу психотропної речовини – амфетаміну, викрили оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції.

У міліціонерів з’явилися обґрунтовані підстави підозрювати молодика у збуванні наркотиків синтетичного ряду. У процесі проведення оперативно-розшукових заходів ці припущення підтвердилися. До речі, цей торговець наркоотрутою уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовин, а цього разу чоловік вирішив не гаяти часу та влаштував наркобізнес.

Зловмисник тривалий час не з'являвся за місцем свого проживання, адже знав, що туди можуть навідатись правоохоронці. Він винаймав номери у різних готелях Івано-Франківська, а це і є свідченням того, що наркоторгівля приносила прибуток.

Правоохоронці провели санкціонований обшук, під час якого виявили синтетичний стимулятор, розфасований у фольгові згортки, готові для збуту. Крім того, до матеріалів кримінального провадження долучено грошові кошти, здобуті іванофранківцем від реалізації наркотичної речовини.

Наразі фігуранта відкритого за збут наркотиків кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України, взято під варту. Тим часом міліція з’ясовує джерело походження психотропної речовини амфетаміну. Правоохоронці мають підстави вважати, що зловмисник міг виготовляти його у домашніх умовах.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: