fbpx

Правоохоронці затримали надвірнянця, який розповсюджував порнографію

Суспільство 09:53, 01.12, 2014

Під час проведення операції "Павутина" працівники сектору карного розшуку Надвірнянського РВ УМВС України в області затримали жителя міста, який розповсюджував порнографічну продукцію. На цей час правоохоронці відкрили одне кримінальне провадження в рамках цільових оперативно-профілактичних заходів.

28 листопада оперативники затримали жителя міста за підозрою в незаконному розповсюдженні порнографічної відеопродукції. 39-річний безробітний надвірнянець протягом 2014 року незаконно зберігав з метою збуту DVD-диски із записами матеріалів порнографічного характеру та збував диски із вказаним відеозмістом. Як пояснює сам чоловік правоохоронцям, він тривалий час ніде не працює, а грошей на життя не має і тому таким чином хотів підзаробити, повідомляє відділ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Надвірнянського РВ УМВС.

Відповідно до кримінального провадження, яке було розпочате відразу після скоєння злочину, за частиною 1 статті 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження  порнографічних предметів) на чоловіка чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: