fbpx

Правий сектор та Самооборона долучаться до охорони виборчих дільниць

Політика 12:14, 22.05, 2014

На Прикарпатті до охорони громадського порядку під час президентських виборів буде залучено приблизно 1,5 тис. правоохоронців, 780 – працівників МНС та 400 представників громадських організацій. Про це на прес-конференції повідомив начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного УМВС Костянтин Кулак.

За його словами, прикарпатські правоохоронці здійснюватимуть охорону громадського порядку на семи округах, на 1034 дільницях.

До забезпечення надійної охорони приміщень виборчих дільниць, виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації будуть залучені не лише міліціонери з міськрайвідділів, але й працівники обласного апарату та курсанти Львівського університету внутрішніх справ.

«До забезпечення порядку на дільницях залучені й громадські організації — Спілка ветеранів Афганістану, Спілка рибалок. Самоборона та Правий сектор виділяють своїх працівників. Від них на дільницях будуть присутні по 1-2 особи. Тобто десь близько чотирьох людей постійно будуть знаходитися на дільниці – це працівники міліції, МНС і представники громадськості», — зазначив Кулак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: