fbpx

"Правий сектор" звинувачує високопосадовця УМВС у "кришуванні" публічного сексу в Коломиї

Суспільство 08:04, 12.12, 2014

Стриптиз, який завершився публічним сексом у коломийському нічному клубі "Сектор", у "Правому секторі" називають суспільно неприйнятним, аморальним та антихристиянським вчинком та вимагають покарати тих, хто це допустив.

"Свідоме задоволення фізіологічних інстинктів людей в публічному місці та відсутність адекватної реакції на це з боку суспільства спонукали б задуматись про наближення кари, подібної спаленню Содому та Гоморри", – зазначається у повідомленні прес-служби "Правого" сектору в Івано-Франківській області.
 

Активісти також зазначають, що у клубі проводиться незаконний продаж наркотиків, а "кришує" це все високопосадовець УДСБЕЗ УМВС.

"Ми змушені проінформувати суспільство про факт причетності до діяльності цього нічного клубу, в якому також відбувається торгівля наркотичними засобами, високопосадовця УДСБЕЗ УМВС в Івано-Франківській області. Його прізвище мало би бути відомим відділу внутрішньої безпеки УМВС, і на підставі його діяльності, керівництво мало би провести відповідні кадрові рішення", – йдеться у повідомленні.

Також "Правий сектор" вимагає об'єктивного публічного розслідування цієї справи та покарання винних, відповідно до суспільного резонансу та загрози суспільній моралі – щоб в майбутньому попередити подібні випадки. Активісти вимагають звернути особливу увагу на діяльність працівника міліції, причетного до керівництва цього закладу, прізвище якого, з певних міркувань, обіцяють назвати згодом.

"Спостерігаючи факти недобросовісного виконання посадових обов'язків нинішнім начальником УМВС в Івано-Франківській області Миколою Семенишиним, змушені констатувати, що дана особа займає не відповідну його здібностям і бажанням посаду",  відзначається у повідамленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: