fbpx

Представники польського університету агітували франківських абітурієнтів навчатись за кордоном

Суспільство 08:16, 12.04, 2017

Сьогодні в НД "Просвіта" в Івано-Франківську представники польського Університету Wyższa Szkoła Bankowa у Торуні та Бигдощі агітували франківських школярів і майбутніх абітурієнтів вступати до них на навчання.

Університети Wyższa Szkoła Bankowa це найбільша в Польщі приватна група вищих навчальних закладів у сфері бізнес-освіти. Тисячі студентів навчаються на 455 спеціальностях, серед яких популярними є Фінанси і бухгалтерський облік, Дизайн в бізнесі, Інформатика, Психологія в бізнесі, Менеджмент, Туризм і рекреація, Адміністрація, Логістика.

Представник польської мережі ВНЗ Христина Вінявська розповіла про переваги навчання за кордоном, серед яких: дипломи європейського зразка, які визнаються у будь-яких країнах ЄС; можливості глобального розвитку; максимальна віддача за невеликі інвестиції; практичне навчання, окрім теоретичних знань.

1

Попри те, що Університети приватні, є можливість отримати стипендії. Для цього необхідно мати середній бал в атестаті не нижче 9 або дипломи, грамоти чи подяки. Якщо студент за підсумками першого семестру набере середній бал – 4,85, то він претендуватиме на ректорську стипендію, яка може повністю покрити навчання.

Абітурієнтів зваблювали перевагами навчання у Торуні і Бигдощі, серед яких розташування у Західній Польщі, що дає можливість подорожувати країнами Євросоюзу без проблем. ТСеред плюсів також – відносно низькі ціни на житло та харчування, міжнародні зв’язки та можливості проводити наукові дослідження. 

Учасники зустрічі отримали сертифікати на безкоштовний місячний курс польської мови у Польщі від Університету Банківської справи у Торуні і Бигдощі.

Захід ініціювала місцева ГО "Європейська культурно-просвітницька ініціатива". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: