fbpx

Представники установ соціальної сфери Тлумацького району побували у вимушених переселенців

Суспільство 15:10, 01.12, 2014

Заступник голови райдержадміністрації Василь Овчарчин, начальник управління Пенсійного фонду України в районі Віра Цуприк, директор РЦСССДМ Уляна Гринишин відвідали вимушених переселенців, які мешкають у гуртожитку Тлумацького коледжу ЛНАУ.

Про це КУРСу повідомили в прес-службі ОДА. Такі візити вже стали систематичними і дозволяють отримувати повну інформацію про умови проживання та забезпечення внутрішньо переміщених осіб і відповідно – вибудовувати систему заходів для врегулювання проблем та задоволення їхніх потреб.

Члени робочої групи поспілкувалися з усіма вимушеними переселенцями. Останні найбільше цікавилися умовами оплати комунальних послуг, виплати державної допомоги та отримання інших соціальних гарантій, передбачених Законом України "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб", який набув чинності 22 листопада цього року.

Також було вирішено обрати з числа вимушених переселенців двох представників, які складатимуть перелік необхідного одягу, продуктів харчування, побутових речей та передаватимуть перелік потреб керівництву райдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: