fbpx

Представники Євросоюзу відвідають Домбровський кар'єр у Калуші

15:41, 04.11, 2014

В Івано-Франківську розпочався навчальний семінар міжнародного проекту "Підвищення безпеки промислових хвостосховищ на прикладі українських хвостосховищ".

Про це КУРСу повідомили в прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Семко від імені голови ОДА Олега Гончарука подякував друзям з Європейського Союзу, які доклали максимум зусиль для того, щоб долучити нашу область до реалізації цього проекту. Посадовець висловив переконання, що спільна робота буде плідною і допоможе вирішити "болючі проблеми хвостосховищ і Домбровського кар’єру, які ми самостійно поки що не можемо вирішити". 

"Для нас – це болюча тема,  додав Володимир Семко. – Переконаний, що з подальшим вивченням ситуації безпосередньо на місці у Калуші, зможемо напрацювати конкретні пропозиції щодо вирішення проблем хвостосховищ і Домбровського кар’єру".

Основною метою проведення семінару є навчити операторів хвостосховищ, державних інспекторів, екологічних аудиторів та інших фахівців застосовувати на практиці "Методику Контрольного списку хвостосховищ" області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: