fbpx

"Президентські вибори – це перший удар по системі", – Юрій Дерев’янко

Політика 17:54, 18.02, 2019

Вибори – єдиний шанс бути почутими! Переконаний кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ", народний депутат України Юрій Дерев'янко. Днями він відвідав Івано-Франківськ, аби вкотре нагадати людям, які прагнуть змін, що боротися зі старою системою, яка не чує українців, продовжуючи їх грабувати та зраджувати, немає сенсу. Потрібно створювати нову.

"Є два ризики  це агресор Путін і олігархічна система, яку ми маємо. І ця система нищить Україну не менше, ніж агресія. Щороку Україна втрачає 250-300 тисяч громадян України. Вибори для системи  це найбільший ризик. Адже це формування влади, яка може або зберегти цю систему, або зруйнувати її. Ми маємо йти на вибори для того, щоб отримати владу і владою знищити цю систему",  говорить кандидат у Президенти.

Є у Дерев'янка і чіткий, а головне – реальний план змінити систему. Це забрати в олігархів монополію на владу, політику,  економіку та ЗМІ.

"Це є ті стовпи, на яких тримається весь олігархат. Ця вся система. І лише маючи владу ми це зробимо дуже швидко. Президентські вибори – це буде перший удар по їх системі. І другий удар – парламентські вибори", – говорить нардеп.

Тож кандидат у Президенти закликав українців йти на вибори, щоб отримати владу і знищити цю систему усім разом.

Тим часом усе більше людей, які хочуть жити у своїй країні, долучається до команди "ВОЛІ" Юрія Дерев'янка.

"Систему потрібно міняти вже давним давно. Я пережив дві революції – нічого з того не вийшло. Ми всі разом змінимо цю країну. Ми для того і тут, щоб змінити. Щоб тут жили наші діти та онуки", – говорить прикарпатець Володимир.

"Юрій Дерев'нко – чесна та справедлива людина, яка хоче змін у державі, аби боротися з тією корупцією та олігархатом задля кращого майбутнього для нашого народу", – каже мешканка Прикарпаття Марія.

Головними ж ідеями програми Юрія Дерев'янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок  у владу. А ще: орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин. 

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: