fbpx

Про створення комітетів громадянського опору на Прикарпатті заявив "Рух нових сил". ФОТО

Політика 21:31, 18.02, 2018

На сьогоднішньому "Марші за мабутнє, за відставку Порошенка" активісти партії "РУХ НОВИХ СИЛ" оголосили план боротьби з чинною владною системою.

Перш за все, заявили про створення комітетів громадського опору, які мають будувати мережу спротиву олігархату та диктатурі і стати опорою для побудови сучасної країни. 

Представник комітету, кажуть у РНС, має бути в кожному багатоквартирному  будинку і навіть у найменшому населеному пункті. А його головне завдання  – гуртувати людей та доносити об’єктивну інформацію про ситуацію в державі до населення. А ще проводити масові мирні акції протесту.
"При комітетах створять групи прямої дії, які будуть здійснювати цивілізований тиск на прислужників Порошенка: суддів, прокурорів, чиновників. Ці люди продовжуватимуть тиск на парламент та продовжать пікетування Порошенка для негайної відставки. Солодке життя для негідників в Україні має закінчитися",  йдеться у резолюції зібрання. 
Наразі продовжується безстрокова акція зі збору підписів за відставку Порошенка по всій країні. Також формуються списки кандидатів у депутати у тимчасовий парламент та антикризовий уряд України. 
Нагадаємо, сьогодні підтримати всеукраїнський "Марш за мабутнє, за відставку Порошенка", який організувала партія "РУХ НОВИХ СИЛ", на площі перед пам’ятником Івану Франку в Івано-Франківську зібралися сотні людей. Кажуть, прийшли, аби висловити незгоду з діями президента. Тож вимога у всіх єдина – Порошенко повинен добровільно подати у відставку.
На правах реклами
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: