fbpx

Продавці назвали найпопулярніші новорічні подарунки, які купують українці. ВІДЕО

Суспільство 12:10, 31.12, 2016

Традиційно багато продається святкової символіки та настроєвих атрибутів. Українці роблять останні приготування до свята Нового року.

Цьогоріч у тренді дарувати на свято гаджети та святкові прикраси, йдеться в сюжеті ТСН.

У магазині техніки передноворічний ажіотаж триває вже кілька днів. Як розповідає адміністратор Ігор, різні гаджети цього року – номер один за популярністю серед подарунків. Купувати приходять цілими родинами. "Гаджети, 3D-принтери, фітнес-трекери – все популярно, все продається", – каже він.

Продавчиня Юлія продає новорічні прикраси та товари для дому. Вона каже, що передсвяткові дні для її крамниці – найгарячіші в році.

"В цьому році купують надзвичайно багато декору. На подарунки купують найрізноманітніші речі: чашки, свічки, посуд, бокали, пледи, рушники", – каже жінка.

Чашок, зізнається, продають найбільше, бо хоч вони й не в дефіциті, але дуже гарної якості. Киянин Антон на свята їде до батьків у Запоріжжя. Купував подарунок для мами і довго над сюрпризом не розмірковував. Він вважає, що для жінок найкращий подарунок – ювелірна прикраса.

Продавчиня крамнички коштовностей жаліється, що цьогорічні очікування поки що не справдались: клієнтів небагато і, попри новорічні знижки, купують ювелірні вироби мало.

"В основному срібло запитують. Подарунки на невеликі суми. Великі витрати в людей, і на значні суми не розраховують", – пояснює вона. Так само майже порожніми стоять парфумерні крамниці та магазини одягу.

Експерти кажуть, що через брак грошей українці заощаджують на подарунках, щоб накрити новорічний стіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: